Kantoorstoffering Amsterdam

  • Directe levering vanuit fabrikant
  • Vaste medewerkers
  • Voorbehandelen én plaatsen

Als u een project omtrent kantoorstoffering heeft, staan de medewerkers van Wital uit Amsterdam voor u klaar om u hiermee te helpen. Wij bieden u hulp bij alle interieurprojecten voor uw organisatie. Wenst u op dit moment enkel advies? Of wilt u experts inschakelen voor het leveren en installeren van stoffering? Dan zijn wij de partner voor u.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons

Laat uw kantoorstoffering aan ons over voor een goede service en kwaliteit

Wanneer u professionele projectstoffering wenst, zit u bij ons zeker goed. Wij hebben jarenlange ervaring met interieurprojecten voor organisaties en helpen u dus zeker bij de invulling van uw kantoorstoffering. Zowel voor uw nieuwe kantoorvloer als voor gordijnen en vitrages kunt u bij ons terecht. Wij nemen u na de aankoop ook het installeren van uw vloeren uit handen. We werken hierbij met vaste medewerkers voor de installatie, die een goede kwaliteit garanderen. Daarnaast zorgen wij voor het egaliseren van uw vloer, als uw ondergrond vlak moet zijn voor de installatie.

Neem contact met ons op voor uw opdracht

Wanneer u grote stofferingsprojecten op de planning heeft, denk dan aan Wital. Uw kantoorstoffering is bij ons in goede handen. U neemt contact met ons op door uw vragen op te schrijven in ons contactformulier. Wenst u liever direct met een van onze medewerkers te spreken? Bel ons dan op (020) 4480270.