Egalisatie Amsterdam

Egalisatie Amsterdam

Als uw vloeren aan vervanging toe zijn is egalisatie in Amsterdam de eerste stap. In de wereld van projectstoffering behoren vloeren tot de meest gevraagde diensten. Logisch, aangezien ze letterlijk de basis vormen van ieder interieur. Bij vloeren moet er wel een grotere afweging gemaakt worden dan alleen het uiterlijk. Welke vloer u ook kiest, egalisatie voor u in Amsterdam is vaak noodzakelijk om tot een optimaal resultaat te komen. Dan kan de juiste partner hiervoor het verschil voor u maken. Niet alleen in de egalisatie voor u in Amsterdam maar het gehele project. Die partner zijn wij.

Wital bv.

Onze naam is inmiddels een begrip voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door consistent te zijn in de kwaliteit en service die we verlenen. Als het gaat om projectstoffering zijn wij uw aangewezen partner, ook als het gaat om de vloeren. Ontdek onze brede mogelijkheden en de garantie van een perfecte kwaliteit.

Ook als het gaat om een perfecte egalisatie voor u in Amsterdam

Wij geven u zeer veel keuze als het gaat om de verschillende vloeren. Van tapijt en linoleum tot PVC vloeren. U ontdekt bij ons meer dan genoeg keuze voor de meest uiteenlopende smaken en toepassingen. Maar zoals gezegd kan er geen sprake zijn van een mooie vloer als de ondervloer niet op orde wordt gebracht. Er zijn situaties denkbaar waar een ondervloer niet nodig is, zoals bij tapijttegels in enkele gevallen. Maar dit zijn uitzonderingen. Een egalisatie voor u in Amsterdam is vrijwel altijd noodzakelijk. In het bijzonder bij harde vloeren zoals PVC moet er sprake zijn van een goede ondervloer.

Als het gaat om uw ondervloer verzorgen wij de gehele werkzaamheden, waaronder de egalisatie voor u in Amsterdam. Eerst wordt de ondervloer ontdaan van losse stukken en wordt er een hechtprimer aangebracht. Daarna wordt de egalisatie voor u in Amsterdam gedaan. Als laatste wordt de ondervloer geschuurd en gestofzuigd. Eventueel verzorgen wij ook het slopen en afvoeren van de bestaande bedekking.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn ruim 44 jaar actief en zijn in deze tijd uitgegroeid tot een begrip. Wij onderscheiden ons in de kwaliteit en in de service die we verlenen. Dit bereiken we onder andere door goed samen te werken met onze opdrachtgever. Het zijn ten slotte uw wensen die voorop staan. Dit betekent ook dat iedere opdracht, ongeacht de omvang, de aandacht en zorg krijgt die het verdient.

Zo wordt op ieder project een vast team gezet. Op die manier houden we de communicatielijnen kort en de werkzaamheden duidelijk. Wij staan voor een optimaal resultaat.

Wij geven u ontzettend veel keuze. De materialen leveren we vaak rechtstreeks van de fabrikant. U kunt bij ons ook terecht voor vrijblijvend advies. We lopen samen met u door de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

(020) 4480270info@wital.nl
Persoonlijke aandacht
Jarenlange ervaring
Vaste projectploeg
Vertrouwd begrip

PVC vloeren Amsterdam- Wital BV Interieurprojecten

PVC vloeren Amsterdam PVC vloeren Amsterdam PVC vloeren Amsterdam