Grote stofferingsprojecten Amsterdam

  • Directe levering vanuit fabrikant
  • Vaste medewerkers
  • Voorbehandelen én plaatsen

De specialisten van Wital staan voor u klaar als uw organisatie grote stofferingsprojecten wenst uit te voeren in de omgeving van Amsterdam. Wij bestaan als bedrijf al vele jaren en hebben in die tijd veel kennis vergaard over de stoffering van vloeren en raambedekking. Wij helpen u dus graag met alle projecten die u op dat gebied voor ogen heeft.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons

Dé partner voor de uitvoering van grote stofferingsprojecten

Als u met onze vakkundige projectstoffeerders een samenwerking aangaat, ontvangen al uw grote stofferingsprojecten de zorg en aandacht die ze nodig hebben om een perfect eindresultaat te creëren. Onze specialisten in projectstoffering geven u gegrond advies over uw project en zorgen ervoor dat u de vloer of raambekleding kiest die past bij uw organisatie. Wilt u een nieuwe vloer? Dan kiest u uit verschillende soorten materiaal voor uw zakelijke stoffering. Het is daarbij belangrijk dat het materiaal geschikt is voor de toepassing van de vloer. De soort vloer die geschikt is voor toepassingen in bijvoorbeeld een kantoor of een bedrijfsrestaurant, is een pvc-vloer. Voor een schoonloopzone gebruikt u juist projecttapijt.

Geef uw project aan ons door

Gaat u uw bedrijfspand verbouwen en heeft u nog een bedrijf nodig dat uw grote stofferingsprojecten tot een goed eindresultaat brengt? Dan helpen wij u graag. U kunt bij ons terecht voor de stoffering van gordijnen en vloeren. Voor vragen over onze diensten of het aandragen van een project stuurt u ons een e-mail via info@wital.nl.