Vloeren Amsterdam

  • Directe levering vanuit fabrikant
  • Vaste medewerkers
  • Voorbehandelen én plaatsen

Wanneer u voor uw organisatie nieuwe vloeren nodig heeft, staan de medewerkers van Wital uit Amsterdam voor u klaar met advies over een geschikte vloer en informatie over alle diensten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis op het gebied van het plaatsen van vloeren voor bedrijven opgedaan, die we graag met u delen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons

De stoffering van uw vloeren uit handen geven aan betrouwbare experts

Wij begrijpen dat u voor het stofferen van uw vloeren het liefst een specialist kiest die weet wat die doet. Daarom is Wital dé partner voor u. Wij zijn al jaren een betrouwbare partij op het gebied van projectstoffering voor vloeren en raambekleding. U kunt uw kantoorstoffering dus in alle rust aan ons overlaten. Wij ontzorgen u vanaf het kiezen van de soort bedekking en de levering vanuit de fabrikant tot een kwalitatief hoogstaand eindresultaat met een vloer die gelegd is door onze vaste installatiemedewerkers.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie over onze diensten

Naast dat u bij ons terechtkunt voor het installeren van de vloeren in de panden van uw organisatie, verzorgen we voor u ook een ondervloerbehandeling als dit nodig is voor uw nieuwe vloerbedekking. Bovendien adviseren we u desgewenst over alle mogelijkheden voor uw nieuwe vloeren. Vul ons contactformulier in als u meer wilt weten of een specifieke vraag aan ons heeft.