Projecttapijt uit Amsterdam

Als het gaat om projecttapijt, zijn wij van Wital uit Amsterdam de juiste partner voor u. Wij helpen u met een grote keuze voor uw interieur. De vloer van uw pand is namelijk erg belangrijk in het geven van de juiste indruk die uw organisatie wil uitstralen. Met al onze kennis en ervaring bespreken we met u alle mogelijkheden om een type vloerbedekking te kiezen die bij u past.

Kies voor projecttapijt dat voldoet aan al uw wensen

Met professionele interieurprojectstoffering helpen onze specialisten uit onze hoofdstad u graag. Uw wensen staan bij ons altijd voorop als u met onze hulp uw nieuwe vloerbedekking uitkiest. U maakt bij ons zelf alle keuzes op het gebied van fabrikanten, maar ook de keuze van dessins en kleuren wordt door u gemaakt. Wij staan u uiteraard wel bij, zodat u voor uw kleine of grote stofferingsprojecten de juiste materialen kiest. Onze projecttapijten zijn bovendien vaak vuilwerend behandeld, zijn altijd goed te reinigen én hebben een zeer hoge slijtvastheid. Wij houden bij het plaatsen van uw tapijt rekening met deze eigenschappen, zodat u het beste resultaat geniet.

Neem contact met ons op voor de aankoop van uw tapijt

Naast dat u bij ons uw projecttapijt koopt, zorgen wij er ook voor dat het materiaal voor uw project geleverd én geplaatst wordt. Daarnaast verzorgen wij ook een ondervloerbehandeling, zodat uw ondervloer helemaal klaar is voor de plaatsing van uw tapijt. Wilt u meer weten over onze diensten voordat u projecttapijt aanschaft? Stuur dan een e-mail naar info@wital.nl.

Neem contact op voor meer informatie.

(020) 4480270info@wital.nl
Vaste medewerkers
Directe levering vanuit fabrikant
Voorbehandelen én plaatsen