Projectvloeren Amsterdam

  • Directe levering vanuit fabrikant
  • Vaste medewerkers
  • Voorbehandelen én plaatsen

Enkel de beste projectvloeren zijn goed genoeg voor uw organisatie in de omgeving van Amsterdam. Dat vinden wij bij Wital. U dient zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw vloer die past bij de rest van uw interieur. Daarom helpen wij u graag bij de keuze en de installatie van de nieuwe projectvloer in uw bedrijfspand.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons Mail ons

Laat u adviseren over de diverse soorten projectvloeren

Wanneer u kiest voor projectvloeren, helpen wij u als specialist in projectstoffering graag met het maken van de juiste keuze. Hiermee bedoelen we dat u bij ons terechtkunt voor advies over de vloer die het meest geschikt is voor uw bedrijf. U heeft namelijk de keuze uit projectvloeren van verschillende merken en van verschillende materialen. Heeft de vloer die u uitkiest een vlakke ondergrond nodig? Dan voeren wij voor u ook een ondervloerbehandeling uit, voordat we met onze vaste medewerkers uw vloer komen plaatsen.

Neem contact met ons op voor advies

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden omtrent het stofferen van uw projectvloeren? Stuur dan een e-mail met al uw vragen naar info@wital.nl of bel ons op (020) 4480270. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Ook als u een opdracht voor ons heeft, kunt u op deze manier contact met ons opnemen.